Webshop » BOXEN » 4 Aktie Films 2 (2 dvd's) (2004)

4 Aktie Films 2 (2 dvd's) (2004)

4 Aktie Films 2 (2 dvd's) (2004)

€ 20,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  
Radical Jack
In ee nrustig stadje denkt Jack Reynolds rust te vinden, nadat zijn vrouw en dochter omgebracht zijn door de terroristen die hij bestreed. Al gauw vind Jack werk in de lokale bar, waar hij de aandacht van de mooie serveerster Kate trekt. Dat kan Roland, de plaatselijke vechtersbaas, niet zo waarderen. Hij stuurt Roberto Rotti op Jack af, zodat e nconfrontatie met de man die zijn leven verwoeste niet kan uitblijven.

Civility
Cade Russo keert terug naar Civility in Arizona voor de begrafenis, en belangrijker nog, het testament van zijn vader die zelfmoord pleegde. De vertrouwelingen van zijn vader maken Cade meteen duidelijk dat het moord moet zijn geweest. In een regen van kogels ontrafelt het drietal de werkelijke moordenaar in een corrupte schandaal dat terug voert naar de Maffia. En ingewikkeld plan wordt voorbereid want deinwoners van Civility zijn alles behalve beschaafd!

The Brotherhood
Een klein universiteitsstadje heeft een oude, geheime sociëteit. Machtig en gevaarlijk, haar leden hebben hun ziel geofferd voor de ultieme beloning. Maar nu heeft de sociëteit een sterke, jonge en onschuldige knaap nodig om de traditie voort te zetten.

Paper Trail
Inspecteur Jason Enola heeft van het opsporen van de ongrijpbare seriemoordenaar 'Alone' zijn levenswerk gemaakt. Nu heeft 'Alone' het voorzien op alle leden van de praatgroep 'geweldslachtoffers'onder leiding van de bloedmooie, intrigerende dr. Elizabeth. Heeft de fixatie van Enolo op 'Alone misschien een andere oorzaak?

Kwaliteit: Goed