Webshop » BOXEN » 3 Pack

3 Pack

3 Pack

€ 15,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  
The Art of War (2000)

Verenigde Staten / Canada 
Actie / Thriller 
117 minuten  

geregisseerd door Christian Duguay 
met Wesley Snipes, Anne Archer en Donald Sutherland  

Net voor de ondertekening van een handelsverdrag tussen de Verenigde Staten en China wordt in de haven van New York een achtergelaten container gevonden, met daarin de vele lijken van gestikte Chinese vluchtelingen. Omdat de onderhandelingen dreigen in het slop te geraken, krijgt Neil Shaw, een agent van het Secretariaat Generaal van de Verenigde Naties, de opdracht deze pijnlijke zaak tot op het bot uit te spitten. 
 
Broken Arrow (1996)

Verenigde Staten 
Actie / Thriller 
108 minuten  

geregisseerd door John Woo 
met John Travolta, Christian Slater en Samantha Mathis  

Vic Deakins en Riley Hale worden op een geheime missie gestuurd met aan boord nucleaire wapens. Tijdens deze missie ontdekt Hale dat Deakins een meesterlijk plan heeft uitgebroed om in het bezit te komen van deze levensgevaarlijke wapens. Terwijl de klok doortikt en de levens van miljoenen op het spel staan, zet Hale met behulp van hetgeen dat hij van zijn vroegere maat geleerd heeft alles in om Deakins dodelijke spel te stoppen. 

Speed 2: Cruise Control (1997)

Verenigde Staten 
Actie / Thriller 
121 minuten  

geregisseerd door Jan de Bont 
met Sandra Bullock, Jason Patric en Willem Dafoe  

Annie Porter denkt eindelijk een vriend gevonden te hebben die een veilig beroep uitoefent. Alex is immers een bezadigde politieman. Wanneer ze toevallig ontdekt dat hij als lid van een elite-eenheid regelmatig de waaghals uithangt, smeekt Alex om vergiffenis. Hij trakteert Annie op een romantische, zorgeloze vakantie aan boord van een luxeschip. Zes dagen romantiek, rust en ontspanning in een paradijselijke omgeving. Het klinkt bijna te mooi op waar te zijn. En dat is het ook. Eenmaal op zee besluit één van de passagiers, computergenie Giger, om het schip te saboteren. Het is aan Alex om Giger's plannen te dwarsbomen, en het schip veilig aan wal te loodsen... 

Kwaliteit: Nieuw
Referentie: E